Skip links

Facebook Messenger chatbot

1. Facebook Messenger

Chatbots zijn geautomatiseerde softwareprogramma’s die handmatig of automatisch kunnen worden geactiveerd via sociale media. Het programma reageert op uw vraag of verklaring en onderneemt vervolgens actie: boek een vlucht, koop een product, verzend facturen of doe een donatie. Messenger-chatbot is een van de beste voorbeelden van deze nieuwe soort internettechnologie. Het is al snel een van de meest populaire apps op Facebook geworden.

Dus waarom heeft de wereld een chatbot nodig? De chatbot neemt uw vraag op en onderneemt vervolgens actie.

2. Persoonlijke Assistent?

De Messenger chatbot is uw online persoonlijke assistent. Het helpt u om dingen gedaan te krijgen, op aanvraag. Met het Facebook Messenger Chatbot Platform kunt u uw eigen bots voor Messenger prototypen, bouwen en implementeren en de functionaliteit van Facebook’s krachtige sociale netwerksite uitbreiden.

Chatbots maken het leven makkelijker! Messenger-chatbots zijn als een persoonlijke assistent in uw zak. Het beste gedeelte? Ze zijn 24/7 beschikbaar!

Start een project

3. De juiste chatbot

Het gebruik van de juiste chatbot kan de beste manier zijn om uw verkoop- en marketingcampagnes te automatiseren, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: verkopen. Met de juiste chatbot kunt u eenvoudig vragen beantwoorden, leads beheren en zelfs verkopen. Zo makkelijk is het!

4. Een Messenger voor uw bedrijf?

Verspil geen tijd aan het steeds opnieuw beantwoorden van dezelfde vragen. Gebruik een Messenger chatbot om uw verkoop en marketing te automatiseren, zodat u zich kunt concentreren op wat het beste is voor uw bedrijf: verkopen!

Vraag een offerte aan

Of via het onderstaande formulier

    🍪 Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.

    Leave a comment