Skip links

Instagram chatbot

Instagram DM Automatisering is changing the game

Instagram DM Automatisering.

Instagram DM-automatisering verandert het spel en u kunt deel uitmaken van die 1% die deze nieuwe marketingtactiek toepast, vóór alle anderen.

U kunt Instagram DM-automatisering gebruiken om uw Instagram-volgers te laten groeien, tijd te besparen door op directe berichten te reageren, een op chat gebaseerde drip-campagne te bouwen, terwijl u tegelijkertijd uw verkoopdoelen verslaat en een machine voor het genereren van leads bouwt.

Laat ons uw Instagram DM chatbot voor u bouwen en ga direct aan de slag voordat anderen dit snel gaan toepassen.

Lees verder

Doe uw best met Instagram

Volgens onderzoek van Newcom is dit jaar het social media gebruik intensiever geworden, er zijn in Nederland al 13,7 miljoen social media gebruikers! Van alle grote platforms groeien, Instagram en LinkedIn het hardst.  Pak nu de unieke kans met Instagram DM Automatisering en wees snel bij.

De mogelijkheden

Instagram is meer dan u denkt. Instagram begon als een eenvoudige app om foto’s te delen, maar het is uitgegroeid tot zoveel meer. Nu kunt u met uw klanten in contact komen via automatische berichten.

Zeg hallo tegen een geheel nieuwe manier om met uw klanten te communiceren. Wij geloven dat tijd besteed aan een gesprek meer oplevert dan tijd besteed aan rondkijken, dus wij kunnen een snelle en vriendelijke manier voor u maken om in contact te komen: Instagram DM Automatisering Chatbot. Klik op de onderwerpen hieronder voor meer informatie:

Activeer berichten, hele gesprekken en bedrijfsautomatiseringen als een IG-gebruiker u een bericht stuurt met een specifiek, vooraf bepaald trefwoord of zinsdeel. Dit is erg handig bij het starten van gesprekken vanuit IG Stories.

Reageer op IG post opmerkingen met uw eigen opmerking, zoals de opmerking van een gebruiker, EN stuur die gebruiker een bericht, allemaal automatisch, allemaal direct. Opmerkingen Automatiseringen zijn geweldig om de klantbetrokkenheid uit te breiden tot meer dan alleen een ❤️.

Reageer direct op iedereen die uw account vermeldt in een Story/Verhaal. Stuur gewoon een bedankbericht, start een volledig geautomatiseerd gesprek of activeer gewoon een bedrijfsautomatisering.

Help nieuwe klanten, die nog nooit eerder een bericht naar uw account hebben gestuurd, een gesprek te beginnen over een specifiek onderwerp. Gespreksstarters zijn geweldig voor het beantwoorden van veelgestelde vragen, zoals “Biedt u gratis verzending aan?”

Leg kritieke gebruikersinformatie vast, bewaar deze, zoals e-mails of telefoonnummers, en sla ze op in ManyChat’s CRM. Leg deze door de gebruiker verstrekte informatie automatisch vast als een natuurlijk onderdeel van het gesprek en gebruik deze om uw communicatie te personaliseren.

We houden van automatisering, maar er is altijd een goede reden om een realtime gesprek met klanten te voeren. Stel een onbeperkt aantal teamleden in op Live Chat, zodat ze één-op-één kunnen chatten met Instagram-gebruikers. Gebruik LiveChat op desktop of de mobiele app!

Integreer Instagram, via ManyChat, met populaire platforms zoals Shopify, MailChimp, GoogleSheets, Klaviyo, Zapier en meer…

Open meer manieren om u te verbinden met uw klanten

Keywords

Zelfs als u niet actief op zoek bent naar klanten, zullen ze actief op zoek zijn naar u. Onze Instagram Chatbot bezorgt relevante informatie die uw volgers nodig hebben in hun direct message inbox, telkens als ze een relevant trefwoord (die wij in chatbot hebben gedefinieerd) schrijven.

Bespaar tijd

Bespaar tijd voor zinvolle interacties met uw klanten door uw chatbots het “gebabbel” op sociale media te laten afhandelen. Uw chatbot bezorgt al uw vereiste informatie automatisch aan uw klanten, zodat u zich gemakkelijk kunt concentreren op wat belangrijk is.

Leads naar klanten

Uw Instagram chatbot helpt u uw leads online gemakkelijk en snel op te sporen. Het is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk om uw lead generatie te automatiseren om zo van uw lead een betalende klant te maken.

100% Instagram goedgekeurd en veilig in gebruik!

Verhoog de productverkoop

Help klanten het juiste product te vinden in Instagram DM’s. Beantwoord automatisch productvragen, maak productquizzen en stuur klanten naar het verkooppunt.

Gekwalificeerde leads genereren

Bespaar tijd door leads te kwalificeren met geautomatiseerde gesprekken. Verzamel en bewaar e-mails en telefoonnummers. Spring in waar nodig en spreek in realtime met gekwalificeerde leads.

Betrokkenheid vergroten

Verhoog het aantal volgers, opmerkingen en reacties door campagnes op basis van berichten uit te voeren, zoals weggeefacties, promoties en prijsvragen. Maak het klanten heel gemakkelijk om met u in gesprek te gaan en zorg ervoor dat ze een reactie krijgen.

Directe ondersteuning bieden

Verhoog de klanttevredenheid en bespaar uw team tijd door de antwoorden van de klantenondersteuning te automatiseren. Reageer op veelgestelde vragen met kant-en-klare antwoorden, leg ondersteuningsinformatie van klanten vast en stel uw team op de hoogte om indien nodig live te chatten.

Instagram DM (Direct Message)

Stuur automatisch een directe DM naar een commentator of verhaalvermelding met een vooraf ingesteld welkomstbericht, aanbieding of link.

Start een project

Laat het team van Chatsbot uw chatbot bouwen

Wij bouwen een chatbot voor u die leuk is en waarvan bewezen is dat deze resultaten oplevert.

Waarom bouwen en implementeren wij uw chatbot met Manychat Flow Builder?

1M+

Bedrijven kozen ManyChat om te groeien

1B+

Gesprekken mogelijk gemaakt door ManyChat elk jaar

190+

Landen gebruiken ManyChat over de hele wereld

#1

Manychat is het meest gebruikte Chat Marketing Platform

Vraag een gratis offerte aan

Vraag een offerte aan

Of via het onderstaande formulier

    🍪 Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.