Skip links

PrijstoolCombideal berekenen

Chatbot voor het berekenen van de prijs voor ontharingscombideal. Gebruikers kunnen ontdekken hoeveel het kost om ongewenst lichaamshaar te verwijderen! De chatbot berekent de meest gunstige prijs voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar.

Datum

2021

Client

Derma Sensation

Categorie

Messenger & Instagram Chatbot

01 Probleem

Zoeken naar een prijs voor laserontharing kan veel moeite kosten. Het uitrekenen van prijzen voor laserontharing kan een tijdrovende klus zijn. Vaak moet gebruiker bij meerdere websites naar de prijzen opzoeken, en meerdere keren diensten vergelijken.

Bovendien is er onduidelijkheid over welke lichaamsgebieden wel of niet inbegrepen zijn.

02 Aanpak

Wat is makkelijker dan dat?

03 Oplossing

Combideal chatbot bouwen. De prijzen calculator is een chatbot waar gebruiker haar/zijn lichaamsdelen kan selecteren en daarna direct kan zien wat de totale prijs is voor laserontharing (inclusief kortingen).

Hoe ziet het eruit?

Geweldige opties

Deze chatbot heeft zelfs een connectie met de webshop van de klant. Klant biedt namelijk in3 termijnen betalen. Deze optie wordt aangeboden via hun webshop. Zodra een gebruiker heeft gekozen om in 3 termijnen te betalen, worden de geselecteerde lichaamsgebieden en de bijbehorende prijzen (inclusief kortingen) verstuurd naar de webshop zodat de gebruiker daar de betaling kan doen.

Daarnaast hebben we de keyword (zoekwoord) opstart optie ontwikkeld. Dit betekent dat zodra een keyword, in dit geval “combi” onder een post op de pagina van de klant of als een gebruiker direct combi schrijft op de messenger, wordt de chatbot gestart.

Zowel voor mannen als vrouwen. Ook beschikbaar op Instagram!

Vraag een offerte aan

Of vraag uw offerte via het onderstaande formulier aan

  🍪 Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.

  Zelf bouwen?

  Laat het aan ons over!

  Chatbots bouwen is niet zo eenvoudig als het lijkt (zie de flows). We zijn er vrij zeker van dat u wel wat beters te doen hebt dan de documentatie van het programma door te spitten en onvermoeibaar te prutsen aan een of andere vreemde opstelling. Laat ons die uren, dagen en weken van u overnemen en u gewoon concentreren op wat u doet: uw bedrijf runnen!

  Laat ons team van chatbot experts alles regelen – van het uitzoeken welk bot platform geschikt is voor uw bedrijf tot het optimaliseren van uw bot engagement.

  Een gaaf ✌️ project in gedachten?

  Neem contact met ons op en laten we het tot leven brengen. Als u wilt samenwerken met een ervaren team van chatbuilders, ontwerpers, en creatieve vakmensen – stuur ons een bericht.

  Stuur ons een bericht om te beginnen.

  Zeg hallo