Skip links

VergoedingscheckerWat is je vergoeding?

De snelste manier om uit te vinden of uw behandeling door de verzekering wordt vergoed. Ze hebben een nieuw online tool ontwikkeld dat u vertelt of uw behandeling al dan niet door de verzekering wordt vergoed.

Datum

2021

Client

Vergoedingschecker

Categorie

Messenger & Instagram Chatbot

01 Probleem

Er achter komen of uw behandeling vergoed wordt, kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Bellen, websites bezoeken en dan inloggen, inloggen bij verzekeraas kan meestal alleen met Digid. Heeft u dat altijd bij de hand?

Bovendien zijn er veel soorten verzekeringen die u bepaalde behandelingen of categorieën van behandelingen wel of niet vergoeden. En u hebt echt geen zin om al uw verzekeringsmaatschappijen te bellen om dat uit te zoeken, toch?

02 Aanpak

Er moet een online tool zijn die dit gemakkelijker maakt, toch?

03 Oplossing

Vergoedingschecker is een online oplossing die cliënten helpt snel uit te zoeken of hun verzekering de behandeling die ze overwegen vergoedt. Om te zorgen mensen op Messenger en Instagram ook gebruik maken van hun dienst hebben we een chatbot gemaakt die in 2 stappen al aangeeft of de behandeling vergoed wordt of niet.

Hoe ziet het eruit?

Geweldige opties

Deze chatbot speciale connectie met de database van de klant. Dit was een eis van de klant omdat de gegevens van de vergoedingen ieder jaar kunnen wijzigen. Dus zodra de gegevens op de site van de klant aangepast is, wordt het direct ook op de chat weergegeven. Op deze manier is dus niet nodig op twee plekken de gegevens te wijzigen.

Daarnaast hebben we de keyword (zoekwoord) opstart optie ontwikkeld. Dit betekent dat zodra een keyword, in dit geval “vergoeding” onder een post op de pagina van de klant of als een gebruiker direct vergoeding schrijft op de Messenger of Instagram, wordt de chatbot gestart.

Vraag een offerte aan

Of vraag uw offerte via het onderstaande formulier aan

  🍪 Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.

  Zelf bouwen?

  Laat het aan ons over!

  Chatbots bouwen is niet zo eenvoudig als het lijkt (zie de flows). We zijn er vrij zeker van dat u wel wat beters te doen hebt dan de documentatie van het programma door te spitten en onvermoeibaar te prutsen aan een of andere vreemde opstelling. Laat ons die uren, dagen en weken van u overnemen en u gewoon concentreren op wat u doet: uw bedrijf runnen!

  Laat ons team van chatbot experts alles regelen – van het uitzoeken welk bot platform geschikt is voor uw bedrijf tot het optimaliseren van uw bot engagement.

  Een gaaf ✌️ project in gedachten?

  Neem contact met ons op en laten we het tot leven brengen. Als u wilt samenwerken met een ervaren team van chatbuilders, ontwerpers, en creatieve vakmensen – stuur ons een bericht.

  Stuur ons een bericht om te beginnen.

  Zeg hallo