Zig Zag Forms – jouw one-stop shop voor doordrukpapier en kettingformulieren

Zigzaglogo

Als onderneming is het belangrijk om effectieve en efficiënte systemen en processen te hebben. Dit begint vaak met het papierwerk, zoals facturen, offertes en orderformulieren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw papieren administratie altijd volledig en georganiseerd is? Het antwoord is eenvoudig: met doordrukpapier en kettingformulieren van Zig Zag Forms. In deze blog zullen we dieper ingaan op wat deze producten zijn en hoe Zig Zag Forms jouw onderneming kan helpen.

Doordrukpapier

Als je op zoek bent naar papier op maat voor jouw onderneming, ben je bij Zig Zag Forms aan het juiste adres. Met doordrukpapier creëer je eenvoudig kopieën van belangrijke documenten zonder de noodzaak van kopieermachines of printers. Dit handige papier maakt het gemakkelijk om facturen en bestellingen bij te houden, wat zorgt voor een optimale administratie.

Maar hoe werkt doordrukpapier eigenlijk? Dit papier heeft een coating van microcapsules aan de achterkant, die reageert op druk. Als er iets op wordt geschreven, drukt de druk de capsules open en creëert een afdruk op de volgende pagina. Zo kan er gemakkelijk een kopie worden gemaakt zonder de noodzaak van carbonpapier of ingewikkelde machines.

Kettingformulieren

Een ander handig product in ons assortiment zijn kettingformulieren. Dit zijn sets van pagina’s die aan elkaar zijn geklonken, waardoor een georganiseerd en stapelbaar blok van papier ontstaat. Aan de bovenkant van de pagina’s zit een microperforatie, waardoor het eenvoudig is om individuele pagina’s van het blok af te scheuren.

Gebruik kettingformulieren om bestellingen te plaatsen, facturen te maken of informatie op te slaan. De blokken zijn gemakkelijk op te bergen en de microperforaties maken het gemakkelijk om individuele pagina’s te verspreiden naar werknemers, klanten of leveranciers.

Maatwerkoplossingen

Bij Zig Zag Forms bieden we ook maatwerkoplossingen aan. Zo kun je specifieke ontwerpen of sjablonen aanvragen voor zowel doordrukpapier als kettingformulieren. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aansluit op jouw onderneming.

Zig Zag Forms is jouw one-stop shop voor doordrukpapier en kettingformulieren. Wij bieden oplossingen op maat aan, zodat jouw onderneming altijd volledig en georganiseerd is op papier. Met onze producten is het gemakkelijk om kopieën van belangrijke documenten te maken en het maakt het efficiënter om informatie vast te leggen en te delen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en maatwerkoplossingen.